Cash & Carry

Het afhaalcentrum is met name geschikt voor hoveniers maar ook steeds meer tuincentra vinden de weg naar onze Cash & Carry. De planten zijn overzichtelijk gepresenteerd en
kunnen via de rijpaden direct opgeladen worden door de klant. Als het erop lijkt dat u uw plant niet kunnen vinden, dan wijst een duidelijke plattegrond naast de ingang van het kantoor u de weg. Via een barcode aan de plant wordt er na het uitzoeken een overzichtelijke factuur voor u geprint. Het afhaalcentrum is het hele jaar geopend met uitzondering van zon- en feestdagen. Gedurende de herfst, winter en vroege voorjaarsmaanden is er een grote hoeveelheid heesters, coniferen, taxus en bomen met kluit aanwezig. Later worden deze planten opgepot. Dit heeft als resultaat, dat er in de zomermaanden ook een ruime voorraad leverbaar is. Zwaardere bomen, met bijvoorbeeld een stamomvang van 40-50, komen dan in container te staan. De kracht van deze Cash & Carry is de aanzienlijke voorraad. Van gangbare soorten en maten wordt de voorraad voortdurend bijgevuld zodat we misgrijpen tot een minimum beperken. Ook exclusieve soorten zijn volop aanwezig. U als plantenkenner en liefhebber, bent bij Veluweplant aan het juiste adres. Kenmerken van VeluwePlant zijn de goede service en sfeer. Klanten worden persoonlijk geholpen en desgewenst lopen wij met u en uw klant mee. Hierbij kan er advies gegeven worden over bijvoorbeeld de standplaats en de groeiwijze van een bepaald soort. Indien een plant niet voorradig is proberen wij deze zo snel mogelijk aan te vullen en uiteraard kunnen wij ook voor u reserveren.
Heeft u geen tijd zelf uw materiaal uit te zoeken? Van te voren bestellen is geen probleem! Wij zetten uw bestelling graag voor u apart of bezorgen op de door u aangegeven locatie. Bovendien is bijna alle beplanting binnen een week te leveren.